Autorizatii Stingatoare Bucuresti

Autorizatie IGSU

Autorizatie I.G.S.U.

Autorizatie ISCIR

Autorizatie I.S.C.I.R.

Autorizatie SSM

Certificat Operator Verificare Stingatoare

Certificat Cadru Tehnic PSI

Certificat Cadru Tehnic P.S.I.

Bun venit pe pagina dedicată transparenței și conformității noastre, unde Stingatoare Bucuresti vă întâmpină cu bucurie pentru a vă dezvălui autorizațiile și certificările noastre de încredere. Suntem mult mai mult decât o simplă entitate comercială; suntem devotați siguranței și securității, iar respectarea celor mai înalte standarde în domeniul nostru de activitate reprezintă esența angajamentului nostru față de clienții noștri.

Fundamental în activitatea noastră este angajamentul față de siguranța și securitatea clienților noștri. Prin autorizația eliberată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.), demonstrăm că suntem pregătiți să intervenim în situații de urgență cu personal calificat și echipamente de ultimă generație. Astfel, garantăm că reacționăm rapid și eficient în fața oricărui scenariu critic, asigurând protecția și securitatea comunității noastre.

Siguranța și eficiența echipamentelor sunt cruciale pentru noi. Prin obținerea autorizației de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (I.S.C.I.R.), confirmăm respectarea riguroasă a normelor și procedurilor. Aceasta garantează că activitatea noastră se desfășoară în deplină conformitate cu reglementările în vigoare, asigurând calitatea și fiabilitatea echipamentelor noastre, și, implicit, a serviciilor pe care le oferim.

Conștienți fiind că siguranța începe cu prevenția, certificatul nostru de operator pentru verificarea stingătoarelor atestă că personalul nostru este instruit și calificat să efectueze verificări periodice. Astfel, garantăm că echipamentele antiincendiu sunt întotdeauna pregătite să răspundă nevoilor de securitate ale clienților noștri, iar această pregătire riguroasă reflectă angajamentul nostru pentru prevenirea și gestionarea eficientă a riscurilor.

Responsabilitatea noastră pentru siguranță este serioasă, iar certificatul de cadru tehnic P.S.I. confirmă competența echipei noastre în implementarea și menținerea măsurilor de siguranță împotriva incendiilor. Este o dovadă a implicării noastre constante în asigurarea securității și protecției mediului înconjurător, reflectând o abordare holistică a gestionării riscurilor.

La Stingatoare Bucuresti, credem în transparență și comunicare deschisă. Suntem aici pentru a vă oferi detalii suplimentare despre autorizațiile și certificările noastre. Indiferent dacă aveți întrebări despre procedurile noastre sau doriți să verificați valabilitatea documentelor, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a crea un dialog constructiv cu comunitatea noastră.
Încheiem acest mesaj cu asigurarea că la Stingatoare Bucuresti acordăm o atenție deosebită respectării standardelor de calitate și siguranță. Documentele menționate reprezintă un angajament ferm față de siguranța dumneavoastră și o dovadă a dedicării noastre constante pentru a oferi servicii de înaltă calitate, susținute de o bază solidă de cunoștințe și pregătire. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru timpul acordat în a afla mai multe despre angajamentul nostru pentru excelență și siguranță. Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru dumneavoastră!

Despre Noi

  • Societatea noastra detine autorizatii I.S.U. si I.S.C.I.R. pentru verificarea si repararea stingatoarelor

Zone Deservite

  • Bucuresti
  • Ilfov